POROKA

 Tvoj dan. Popoln dan 
Verjamem, da mora bodoča nevesta na svoj poročni dan izgledati popolno. Posebno, da se sama dobro počuti, predvsem pa za svojega bodočega moža. Drugi razlog so fotografije. V albumu jih bosta imela za celo življenje. Tretji razlog so občutki. Ko nevesta izgleda čudovito, se tako tudi počuti. Slike ponavadi povedo vse. Se ti ne zdi? Kot tvoja osebna umetnica ličenja moram upoštevati tvoje želje, ideje in potrebe. Izgledati moraš samozavestno, lepo, make-up mora biti obstojen. Kot profesionalna umetnica ličenja poskrbim tudi, da make-up na fotografiji izgleda tako kot mora. Ostalo je na vama in fotografu 🙂 Naravni make-up na tvojem obrazu lahko deluje zelo elegantno, romantično in sveže. Vedno se trudim upoštevati tvojo osebnost, karakter in želje. Del, ki nekako (včasih) sodi zraven je tudi pomoč nevesti – obleči obleko, nadeti nakit, pomiriti živce in dodati nekaj leska deklici, ki posipa rože. Na koncu je vedno lepo videti nasmejano in srečno nevesto.

Poskusno ličenje
Najino prvo srečanje temelji na kratkem pogovoru o samem konceptu poroke, barvah in seveda ličenju. Najti morava popoln make-up, ki ustreza tvoji osebnosti. S poskusim ličenjem si bova ustvarili sliko izgleda za pomemben dan. Poskusno ličenje je priporočljivo tudi za testiranje nekaterih izdelkov, da se jim lahko še pravočasno izognemo v primeru nepričakovanih alergij ali kaj podobnega. Izkušnje imam tudi pri tematskih porokah (npr. vintage make-up).

Dan poroke
Da se izogneva nervozi, sem vedno točna. Lahko pridem k tebi na dom ali na izbrano lokacijo na dan dogodka. Koliko časa potrebujem? Za lep in obstojen make-up do zadnjega plesa pri nevesti potrebujem eno uro (saj sva že prej naredili test in tako vedno vem, kaj me čaka na dan dogodka). Vedno se bo našel čas, da na koncu popraviva šminko in kak detajl. V kolikor so želje za ličenje pri drugih udeleženkah poroke (priča, sestra, mati, tašča, …) potrebujem za vsako približno 40-45 minut. Sama lahko uredim do 5 deklet, za več deklet potrebujem asistentko. Poskusnega make-upa za ostale udeleženke ni, razen če so želje res velike :).

Druge podrobnosti
V kolikor je tvoja poroka izven Ljubljane, se obračunajo potni stroški po veljavnem ceniku). V primeru poroke izven Slovenije, imej vedno v mislih, da naj bo ob tebi umetnik(ca) ličenja ob katerem se počutiš prijetno in mu zaupaš. Za več informacij me lahko kontaktiraš preko e-maila info@tanjavojnovic.com.

Izjave nevest in prič
“Hvala za make up, res je bil super, tudi naslednji dan.” (Mihaela)

 

“Make up za poroko? Tista, ki mi ga bo delala, bo imela težko nalogo.” To sem si rekla na začetku. Nisem vajena biti naličena in ob najmanjšem sloju pudra se mi zdi, kot da imam na sebi debelo fasado in zato nikoli nisem zadovoljna. Ampak sem imela srečo. Tanjini čopiči delajo čudeže 🙂 Še vedno sem bila jaz, samo drugačna jaz … občutek je bil prijeten in res sem si bila všeč! 😀 Hvala, Tanja!” (Klara)