O meni // About me

Včasih se zgodijo hecne stvari, ki jih niti ne pričakuješ. Tako je bilo tudi z mano. Nikoli si ne bi mislila, da bom kdaj umetnica ličenja. Vedno sem želela biti plesalka. No, po duši še vedno sem in še vedno plešem. Vendar moraš včasih pač narediti, kar se ponudi. In tako se je začelo. Bila je želja, vendar taka, ki je bila zelo daleč. Veš, tisto, ko si misliš – nekoč. No, ta nekoč se je bližal s hitrostno svetlobo. Kreativni ljudje potrebujemo več kot osem urni delovnik, ki se ponavlja vsak dan na isti način. Rabimo urejen kreativni kaos, plan a, ki mu nikoli ne sledi plan b pa vndar ga izumimo na hitro. Včasih si ga vzamemo na “easy”, včasih pa tudi delamo kot hude mašine. Pa smo vseeno zelo zadovoljni s tem, kar počnemo. Radi imamo svoj način življenja. In, ja, včasih mu za navadne ljudi malce čudni, a nam je vseeno. Ker radi delamo to, kar delamo. S strastjo.

Pridobljena znanja s področja:
Beauty Essentials, Airbrush make-up, Bridal make-up, Studio make-up, High fashion make-up in specialnih efektov (SFX make-up)
Sem tudi certficirana MUD inštruktorica.

Photo: Urban Modic

Wish becomes a passion. My soul and heart are dedicated to dance and art but there is still a place for make-up. It was years ago when I decided to become a make up artist. And there were times when it was no time to get this kind of education. But finally, the time has come. I became a make up artist with a certificate at MUD school (Make up Artist Level 1) and 2015 (Make-up Artist Level 2).  I’ve also been certificated by Paul Thompson, Director of Education at MUD USA.

Specialties: Beauty Essentials, Airbrush, Bridal Make-Up, Studio Make-up, HighFashion Make-up, Special Effects Make-up. I can do hair as well.